OHJEET

Ohjeet

Ohjeet pöytävuokraajalle

Radiokirppiksellä on n. 200 pöytää vuokrattavana. Pöytiä on kahta tyyppiä: pääty ja rekkipöytä.

HINNAT:

  • Iso loossi 6pv 44€
  • Iso loossi 12pv 79€
  • Päätypaikka 6pv 33€

Muutama pöytä sijainnista riippuen sekä uuden tavaran myynti poikkeavin hinnoin, kysy!

Kirppiksen pöytäkartta

VUOKRA-AIKA

Vuokra-aika voi alkaa mistä päivästä tahansa ja se on lyhimmillään 6 päivää, kiinniolopäiviä, esim. juhlapyhiä, ei lasketa vuokra-aikaan. Vuokra on maksettava viimeistään 3 vrk ennen vuokra-ajan alkua, maksamatta jättäminen purkaa varauksen. Jos varaat pidemmän jakson, etukäteen tarvitsee maksaa vain ensimmäiset 6 päivää. Säilytä saamasi kuitti, siitä selviää vuokra-aika ja sitä vastaan saat pöydän tuoton jakson loputtua. Tavarat voi tuoda aloituspäivänä arkisin klo 9 eteenpäin ja la ja su aloituksissa tavaroiden tuonti aukioloaikoina. Päättymispäivänä pöytä tulisi tyhjentää n. tuntia ennen sulkemista. Uudet myyjät: tavarat voi tuoda arkisin aamulla jo klo 9.00-9.30 tai klo 10.00 jälkeen. Viikonloppuisin tavaran tuonti aukioloaikoina. Mikäli et tyhjennä pöytääsi lainkaan, veloitetaan 10 e tyhjennysmaksu. Esteen sattuessa peru pöytävarauksesi mahdollisimman pian, perumatta jättäminen voi vaikeuttaa pöytävaraustasi myöhemmin!!

HINNOITTELU

Maksettuasi pöytävarauksesi, tulostamme käyttöösi viivakoodin sisältävät hintalapputarrat, maksutta 66 kpl eli kaksi arkkia, seuraavat arkit (33kpl/arkki) 1,00 e / kpl. Hintalapputarrassa on valmiina pöytänumero sekä viivakoodina, että numerona, itse kirjoitat vain kuvauksen tuotteesta ja hinnan. Hintalappua ei irroiteta tuotteesta eikä palauteta. Mikäli tarvitset hintalaput tilityksen yhteydessä, kysy kassalta maksullista palvelua (10e / 6pv). Mietithän tarkasti paikan, johon hintalapun sijoitat, varsinkin keräilytuotteissa, sillä tarra saattaa jäädä kiinni hyvinkin tiukasti.

KUN HALUAT ALENTAA HINTAA, pyydä kassalta tarjouslappuja, sillä emme myy tuotteita, joista hinta on muutettu suttaamalla edellinen yli. Kassalta voit myös pyytää -50% ale-kyltin, jolla voit alentaa kaikki pöytäsi tuotteet puoleen hintaan, hintalappuja ei tarvitse muuttaa.

VASTUU TAVAROIDEN KATOAMISESTA

Radiokirppis ei korvaa kadonneita, varastettuja eikä vaurioituneita tuotteita. Pienet, arvokkaat tavarat (esim. korut, kellot, hajuvedet yms.) voi tuoda myyntiin lukolliseen lasivitriiniin, 0,50e/tuote/vuokra-aika. CD- ja DVD-levyistä (4€ ja kalliimmat) voi tuoda sisällön kassalle. Muihin tuotteisiin voi vuokrata varashälyttimen, 0,50e kpl. Yritetään yhdessä estää varkaiden toiminta kirppiksellämme, joten ÄLÄ TUO ARVOKKAITA TAVAROITA PÖYTÄMYYNTIIN!!!

Emme ota myyntiin teräaseita, aikuisviihdettä, autonrenkaita, alkoholi- tai tupakkatuotteita.

Suosittelemme kierrosta kirppiksellä ainakin vimeisenä päivänä lähtiessäsi, sillä tavaroita ja vaatteita kulkeutuu asiakkaiden käsissä muihin pöytiin. Henkilökuntamme vie niitä paikoilleen niin paljon kuin mahdollista, mutta kannattaa myös olla itse aktiivinen. Tarkasta lähtiessäsi vitriinin viereinen naulakko ja ikkunalauta kassan takaa, niistä löytyy hintalaputtomat tuotteet.

RAHOJEN TILITYS

Tilitämme myynnistä tulleet rahat 6 päivän välein, joko käteisellä, tai varsinkin suuremmat tilitykset pankkisiirtona, jolloin rahat ovat tililläsi n. viikon sisällä. Rahatilitys on aina reaaliaikainen ja se tulee suoraan tietokoneelta. Tarkista tilitys heti, niin voimme korjata mahdolliset virheet. Myöhemmin ilmaantuneita epäselvyyksiä emme korvaa.